Ljubljanska 17, Brezje, Sveta Nedelja, Croatia dom@hotel-senium.eu

Dogovorite sastanak

O Nama

Naša misija i vizija

Naša misija je osigurati dostojnu brigu i smještaj osobama treće životne dobi, te im omogućiti da specijalne godine provedu na što bolji način upravo kako i zaslužuju. Osiguravamo našim klijentima razonodu kroz sportske aktivnosti, izlete, događanja u domu i ostalo. Osobe treće životne dobi zaslužuju visok standard života, brigu i razonodu svakog dana kako bi poboljšali samu kvalitetu života u trećoj životnoj dobi. Uz vrhunski smještaj i kvalitetnu medicinsku osiguravamo svakom pojedincu kao i za cijelom timu štićenika kvalitetan i sretan život.

O Nama

Hotel Seinum specijalizirani je dom za osobe treće životne dobi! Kvalitetan ambijent i vrhunsko medicinsko osoblje čine nas vodećima u ovoj djelatnosti.

Naš tim čine stučnjaci iz medicinskog sektora (njegovateljica, medicinska sestra, viša medicinska sestra) te ostali suradnici (kuharica, čistačica).

Hotel Senium sadrži 11 soba od toga 9 dvokrevetnih i 2 jednokrevetne. Svaka soba ima svoj prilagođeni wc uz to sadrži wc za posjetitelje, te wc i garderobu za osoblje. Profesionalna kuhinja u kojoj će naše kuharice pripremati zdrava jela te specijalitete prema željama štićenika s namirnicama iz prirodne proizvodnje (opg), te lijepa blagovaona s pogledom u kojoj će svi zajedno provoditi kvalitetno vrijeme. Dom sadrži veliku terasu s pogledom za uživanje u miru i toplim danima.

Za sve posjetitelje osiguran je veliki parking.

Svim korisnicima doma osiguran je internet, dnevne novine, televizori, radio, te ostali mediji.

Vaša Pitanja

Hotel Senium prvi je ‘hotelski dom’ za osobe treće životne dobi u Hrvatskoj. On se nalazi u Svetoj Nedelji. Neposredna blizina autoceste, dostupnost iz više smjerova. Valja naglasiti da se nalazimo samo 3 km od grada Zagreba, isto toliko od Samobora, a granica sa Slovenijom nam je također u neposrednoj blizini. Manje od deset minuta dovoljno je da iz Slovenije stignete do Hotela Senium.

Svakako primamo. Nudimo apartmanski smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa ili bez balkona. U sobama se nalaze: komforni madraci, individualni klima sustav, direktni telefon, pristup internetu, detetktor dima, kupaonica s tušem, TV prijemnik. Svakom korisniku pristupamo individualno. Članovi iste obitelji, ili supružnici su svakako dobrodošli u Hotel Senium.

Stojimo Vam na raspolaganju od 0-24 h. Možete nas kontaktirati na više načina. Pošaljite nam svoj mail na dom@hotel-senium.eu. Koristimo i društvene mreže, a prije svega komuniciramo putem telefona tako da nas možete kontaktirati na 00385 95 512 9770. Spremni smo vam izaći u susret i doći na sastanak u Vaše mjesto stanovanja.

ZAŠTO SMO DOBAR IZBOR ZA VAS?

Medicinska skrb

Naši korisnici imaju 24-satnu medicinsku skrb

Sanitetski prijevoz

Našim korisnicima po potrebi organiziramo sanitetski prijevoz

Profesionalnost

Naši zaposlenici su vrhunski profesionalci

Vrhunski smještaj

Hotelski smještaj za osobe treće životne dobi

“Osigurajte svojim najbližima sretnu i bezbrižnu starost uz ugodan smještaj i profesionalno osoblje koje će im zadržati osmijeh na licima.”